0345 569546 doorn4@xs4all.nl

Vleesverkoop

KVV Huntershome voor honden. Op de website van Huntershome is het volgende te lezen over hun KVV hondenvoer:

Voor honden uit onze eigen kennel, hebben wij op basis van onze eigen ervaringen een compleet hondenvoer ontwikkeld waarbij wij tot zeer interessante conclusies zijn gekomen. Samen met dierenartsen zijn wij tot een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling gekomen voor ons Huntershome Hondenvoer.
Ons Huntershome hondenvoer is belangrijk voor een groot aan lichaamsfuncties van uw hond. Het voer is licht verteerbaar en heeft een optimale voedingswaarde. Ons verse voer wordt door uw hond bijna helemaal verteerd. Daarom zal uw hond tot 50% minder ontlasting hebben. De ontlasting van uw hond zal stevig en vrijwel reukloos zijn. Ons voer is geschikt voor alle rassen en bezorgt elke hond de juiste dosis energie. Doordat wij enkel verse producten gebruiken geeft het uw hond een natuurlijke bescherming tegen ziektes. Het verminderd zelfs de kans op een maag torsie.
Ook zult u zien dat uw hond een glanzende vacht, een gezonde huid en schoon en gezond gebit zal krijgen door ons voer. Huntershome Hondenvoer kan gegeten worden door honden van elke leeftijd. Van pup tot senioren. De uitzonderlijke smaak van het voer zorgt voor de hoge mate van acceptatie door de honden.

Wij voeren onze honden al vele jaren Huntershome-vlees en behoren tot de klanten van het eerste uur.
Wij zijn er erg tevreden over en kunnen zonder meer zeggen dat hetgeen door Huntershome hierboven over hun product is opgemerkt volkomen de waarheid is. Huntershome Hondenvoer is alleen exclusief verkrijgbaar bij de verkooppunten die door hen zijn aangewezen.
Rivervalley’s uit Meteren is een verkooppunt voor Huntershome KVV.
U kunt bij ons alle Huntershome-producten bestellen.
De meest voorkomende smaken en verpakkingen hebben wij op voorraad leverbaar.
Als u grotere hoeveelheden of een minder gangbaar product wilt hebben dan graag vooraf bestellen via de mail.
Wij worden iedere week bevoorraad door Huntershome en kunnen uw bestelling dan gelijk mee laten komen.
Voor verdere informatie en de verschillende beschikbare producten verwijzen we naar de website www.huntershomegroep.nl.
Prijzen op aanvraag.

CONTACT:
A.R. en J. van Doorn
Rijksstraatweg 78 b
4194 SL Meteren

T 0345 569546
M 06 46182887
E doorn4@xs4all.nl

Nu bellen